Follow

My Stratusphere does not receive the data from systems where Connector ID is installed.

Product: Stratusphere FIT/UX        

Product Version: N/A

Expires on: 365 days from publish date

Updated: August 19, 2012

 

Problem: I have installed the "Connector ID" which I downloaded from my Stratusphere hub but I don't see any data. What could be the problem? How can I troubleshoot where is my connector ID trying to connect.

 

Symptoms:

No data from Connector ID found in Stratusphere FIT/UX

 

Possible Resolution(s):

On the sytem where the Connector ID is installed open "mgrcert.pem" from C:\Program Files (x86)\Liquidware Labs\Connector ID\ca\public

The first line will show where the Connector ID is trying to connect:

Example:

mgrcert.jpg

  • Please verify that this domain/IP address is pingable. It is also communicating with the Stratusphere using TCP/IP port 5501
  • This line shoud match the webpage address of your Statusphere UX/FIT appliance.

If this information is incorrect it needs to be updated in "Appliance Network Configuration" page within your Strausphere found @

Configuration>Edit Network Configuration

Example:

Configuration.jpg

Edit your "DNS Name:" to reflect the DNS or IP of your StratusphereUX/FIT appliance. Save Changes.

Option A) Uninstall your current Connector ID and install the new Connector ID downloaded (after the change) from Appliance.

Option B) Manually update the "mgrcert.pem" file and restart Connector ID service

A) ConnectorID Configuraion Found in Controll Panel Status>Stop/Start Connector ID

or

 by running "C:\Program Files(x86)\Liquidware Labs\Connector ID\tntcpl.exe" Status>Stop/Start Connector ID

Note: In the same window "Connector ID Configuration" you should see "Last Successful Contact: <Date>

Example:

connectorID.jpg

 

Was this article helpful?
1 out of 1 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Article is closed for comments.